Sunday, 1 April 2012

sukan tahunan :)

Bismilahira .

Dah lama kan xhapdet belog nie . sorry :) busy dgn segala rutin harian yg sengaja menyemak dlm hidup . dah la xdiundang . dah halau xmaw jugak blah . naik rimas dibuatnye . xpe-xpe . hidup SPM's candidates =,=! Actually entry ni dah lama jadik . 31 Mac .  tapi xde masa nk tulis entry nie . soooo , kami nie wira wati pejuang rumah kasturi , bukan limau kasturi taw , telah bertungkus lumus buat yang terBAIK untuk sukan nie . sepanjang minggu tu , siyes jadi panda kami especially form5 . eye bag makin besar . kadang-kadang tido pown pukul 4 . dlm kelas start la wat adegan angguk terlebih faham . ayoooo . tapi hari sukan tu , oke la . even yg kawad tu dak form 1 , yg xtaw pape sal kawad , yang jalan macam robot , tp at last they got tmpt nombor 4 . hha . yang cheer leading plak , wat last minute , pkol 4 still b'latih , hujan panas abaikan , dan akhirnya , *drum rolling* 1st place . hha . cayalah :) khemah plak dpt tempat ke-4 . keseluruhan kasturi dapat number 4 total . :) congrats to faqih syabil telah dinobatkan segai olahragawan Transkrian :)

budak-budak kawad

olahragawan a.k.a pres rumah sukan

limau kasturi


presiden :)

pasukan cheer leading except me la ;)




da baca tolong like -,-

No comments:

Post a Comment